Digikouluttajalle

Uutta aineistoa tulossa digikouluttajille
Digitaidot kuuluvat kaikkien arkeen – opitaan yhdessä!

Työelämän digitaidot kuntoon -hankkeessa kehitetään digitaito-opetutusta Kaikkien-mallia hyödyntäen. Hanke tuottaa tälle sivulle aineiston vapaaseen käyttöön digikouluttajien tueksi. Aineisto julkaistaan tällä sivulla loppukeväällä 2023.

Haluatko kuulla uudesta materiaalista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi lomakkeelle, niin saat viestin, kun aineisto on julkaistu.

    Työelämän digitaidot kuntoon -hankkeen tavoitteena on vahvistaa työikäisten ihmisten digitaalisia taitoja. Hankkeen koulutusten kohderyhmänä ovat eteläisessä Suomessa asuvat henkilöt, jotka haluavat kehittää digiperustaitojaan. Digiperustaitokoulutusten suunnittelussa hyödynnetään Kaikkien-mallia ja Osuvat taidot -osaamismerkkijärjestelmää.

    Opintokeskus Siviksen, Kvs-säätiön, Etelä-Helsingin kansalaisopiston ja Marttaliiton neljän Marttapiirin (Etelä-Häme, Etelä-Karjala, Itä-Häme ja Uusimaa) yhteishanke toteutetaan 2021–2023. Hankkeen rahoittajana on Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Tämä REACT-EU-hanke rahoitetaan osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

    Ota yhteyttä: projektipäällikkö Virpi Markkanen virpi.markkanen@ok-sivis.fi